3 de febrer del 2015

FASE COMARCAL DE TENNIS TAULA

El divendres, 30 de gener de 2015 es va celebrar la Fase Comarcal de Tennis taula. De la nostra escola hi van participar 7 alumnes en categoria masculina, i 4 alumnes en categoria femenina.
Aquesta vegada, en categoria aleví masculí la sort no es va decantar de la part dels nostres tennistes, quedant tots ells eliminats a la fase prèvia. La competició es va planificar en 4 grups en format de lligueta, i el guanyador de cadascun d’aquests grups passava a disputar les semifinals.
Enric Planes, Carles Serena, David Guilanyà, Martí Brotons, Roger Altés, Àlex Estany i Abdelmohaymen Boumazzough, en van ser els nostres representants.
En canvi, molt diferent va ser el panorama per les nostres jugadores de tennis taula, que van ser les úniques representants de la comarca a la competició. Es van disputar les medalles en format lligueta, quedant la classificació de la següent manera:



1. Maria Barniol        
2. Alba Oliva        
3. Tate Yin Solé        
4.Abril Altarriba

Estarem a l’expectativa de la celebració de fases provincials en aquest esport.

Felicitats a tots per la vostra participació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.