24 de febrer del 2015

PORTES OBERTES

La setmana passada van començar les jornades de portes obertes de l'escola. Cada dia hi havia algun moment en què pares i mares visitaven les aules dels més petits i veien com treballaven normalment, ja que les activitats de l'aula no es modificaven en absolut pel fet de rebre visites.

Aquesta setmana hem allargat l'horari de visites perquè hi ha moltes famílies interessades a conèixer Setelsis, la seva metodologia, el compromís de l'equip educatiu i la rialla dels alumnes que explica el seu benestar a l'escola.

Diumenge, dia 1 de març, de 2/4 de 12 a 2/4 de 2, podreu visitar l'escola acompanyats dels mestres i parlar llargament amb els professionals que us explicaran el nostre projecte. Hi haurà zones on, si voleu,  els més petits podran jugar, mentre els pares  i mares coneixeu l'escola.

Els cartells d'invitació els han fet els alumnes de 4t. Al tríptic només n'hi ha un, però en teníem molts més... 





No només Educació Infantil obre les portes: cada cicle fa una jornada per tal que es pugui conèixer la tasca que fan. Dijous passat, els pares i mares de cinquè van poder treballar amb els seus fills. A continuació podeu veure unes imatges; al blog de cinquè hi trobareu un ampli reportatge.






Dimarts, dia 24,  a 2/4 de 12, us convidem a visitar Cicle Inicial; a les 3h de la tarda, Cicle Mitjà i el dimecres, dia 25, a les 3h podreu conèixer com treballa sisè.

US ESPEREM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.