12 de febrer del 2015

I UNA MICA MÉS DE FESTA...

El dijous gras és un dia ben especial: al matí mengem botifarra per esmorzar i a la tarda  Educació Infantil i Cicle Inicial surten a ballar a la Pista Ponent, aquest any amb uns convidats ben especials: els nens i nenes de l'Escola Bressol els Petits Gegants...






El menjador se'ns ha invadir de granotes que, alegres, saltaven i raücaven. Si us hi fixeu, potser les coneixereu... i aquests ulls tan grossos...de qui deuen ser?
 



Pel passadís podem veure desfilar els petitons disfressats que visiten els seus companys més grans. Uns i altres s'ho passen d'allò més bé!






I dins d'una setmana d'emocions, ahir vam rebre els companys de l'Escola Bressol del Pi que, després de visitar els gegants de  Carnaval van compartir una estona de joc al nostre pati. Va ser molt emocionant retrobar algun germanet, amic...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.