3 de febrer del 2015

FASE COMARCAL D'ESCACS


El divendres dia 23 de gener es va disputar la fase comarcal d’escacs. L’escola  va estar representada amb 8 alumnes dividits en dues categories:
En alevins, Cristi Mihai Fechete, David Subirana, Roger Altès, Nil Vantolra i Serafín William Rodríguez, i en benjamins Pablo Vazquez, Andreu Guilanyà i Paula Ariza.
S’ha de remarcar la il·lusió i ganes de participar a tots aquests alumnes en un any especialment difícil pels escacs a l’escola, ja que per manca d’inscripcions, vam perdre l’activitat extraescolar que fèiem anys enrere, un espai on, setmanalment, els alumnes que així ho desitjaven podien aprendre noves tècniques i disputar partits. Esperem poder-la recuperar el curs 15/16!
Cal destacar l’alumne aleví Serafin William Rodríguez, que amb el seu segon lloc es classifica per a la fase provincial que se celebrarà pròximament a una població encara per determinar.
Les classificacions finals dels nostres escaquistes va ser la següent:


Alevins:
2.- Serafin William Rodriguez        3 punts
4.- Nil Vantolra                                 3 punts
5.- Roger Altès                                 3 punts
7.- David Subirana                          1,5 punts
12.- Cristi Mihai Fechete                0 punts

Benjamins:
3.- Pablo Vazquez                           3 punts
6.- Andreu Guilanyà                         2 punts
9.- Paula Ariza                                 1 punt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.