ESPORT - ESCOLA

EBE 2019

Ja podeu veure les imatges i els vídeos de cadascuna de les jornades a la neu dins del programa E.B.E.

Aquí teniu el recull de Tuixent-La Vansa on hem practicat l'esquí de fons.FASE COMARCAL DE CROS SOLSONA 2018


El diumenge dia 11 de novembre va tenir lloc la Fase Comarcal de Cros a Solsona. 
Aquesta edició, com en els darrers anys, va comptar amb una extensa participació d'esportistes de la nostra escola que van gaudir d'un matí fantàstic a la natura tot practicant esport.
Enhorabona a tots ells i a les famílies que els van acompanyar.
Us enllacem al recull de fotos de la jornada.


I l'enllaç amb la notícia del Consell Esportiu, on hi podeu consultar les classificacions.

 

FASE COMARCAL ESCACS I TENNIS TAULA

Els passats divendres 26 de gener i 2 de febrer més d’una trentena d’alumnes de l’escola van participar en les fases comarcals d’escacs i tennis taula, gaudint d’unes jornades on l’emoció de jugar es barregen amb la il·lusió d’anar sumant punts i avançant rondes. Us enllacem les notícies del Consell Esportiu del Solsonès, on hi figuren les classificacions, i us adjuntem la fotografia de participants que hem fet aquesta setmana.


______________________


Enhorabona a tots i totes les participants al Cros del passat diumenge.


_________________________________________________


El passat diumenge dia 22 d’octubre de 2017 l’Escola Setelsis vam participar, un cop més, al cros escolar que organitza el Consell Esportiu del Solsonès. Aquest any una vuitantena d’alumnes de la nostra escola ens hi va representar, en una matinal que va ser molt intensa en quant a competició i a activitats esportives, ja que paral·lelament a les tradicionals curses també es celebraven caminades d’orientació, marxa nòrdica, la primera family run i també hi havia una zona amb inflables i llits elàstics, així com un punt d’avituallament on tothom podia recuperar energies. 

En l’apartat d’hàbits saludables i pràctica d’esports, un èxit rotund amb una participació rècord, i en l’apartat competitiu cal destacar que fins a 14 alumnes de la nostra escola ens van representar sobre els podis en categoria individual, mentre que som campions per equips en: babies, prebenjamí masculí, benjamí masculí i femení, aleví masculí i femení. Les prebenjamines femenines van aconseguir ser segones. Aquests resultats són la suma dels esforços de tots i totes. Enhorabona!Podeu veure la notícia del Consell Esportiu del Solsonès, clicant al següent enllaç, on també s’hi troben les classificacions completes i nominals. 


I aquí unes fotografies que ens heu fet arribar alguns pares i mares de l’escola.
 
https://photos.app.goo.gl/4E7iY67DDQrCdUvF2

_________________________________________________El pròxim diumenge dia 22 d’octubre de 2017, l’escola participarà a la Fase Comarcal de Cros del Solsonès que organitza el Consell Esportiu del Solsonès, i que enguany presenta moltes novetats.


La jornada s’iniciarà a les 10 del matí amb una caminada d'orientació per a grups (escolars i adults) que organitza el Centre Excursionista del Solsonès i que tindrà una durada aproximada d’una hora. Si algú ho prefereix, a les 10:30 també s’organitza una sortida de marxa nòrdica a càrrec de Cardonaevents (per a tots els públics). Els interessats/des a aquestes activitats s'han d'inscriure a l'escola per mitjà dels fills/es o bé enviant mail a: cesolsones@ucec.catA les 11:30 s’iniciaran les curses, començant pels més petits, P4 i P5, que faran un petit recorregut  no competitiu, sense classificacions ni medalles. Per la participació en aquestes curses, la inscripció s’ha de fer a través de l’escola.En acabar, cap a les 12:15, es celebrarà la cursa familiar, que pretén ésser un esdeveniment esportiu, familiar i festiu que combina la vessant esportiva, inclusiva, festiva i solidària. Per una bona organització, es demana que els interessats a participar en aquesta activitat ho comuniquin a l’escola.A més a més, es podrà gaudir d'inflables i un petit refrigeri per a tots/es els participants.
 

_________________________________________________El diumenge dia 23 d'octubre, els nostres alumnes van passar un matí genial al parc esportiu de la font de la mina. 
En aquest enllaç, trobareu la notícia publicada pel Consell Esportiu del Solsonès amb les classificacions individuals i per equips. 

_________________________________________________


F E L I C I T A T S !FASE COMARCAL DE CROS SOLSONA

Dia : diumenge, 23 d’ octubre de 2016
Hora : 11 del matí. Lloc: Parc de la Mina (Solsona)
Inscripcions : a la teva escola fins el divendres, 14 d’octubre de 2016.

Programa: JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA, Curs 2016/17.

Organitza:
Resultat d'imatges de consell esportiu del solsones


Amb el suport de :
Resultat d'imatges de logo generalitat de catalunyaResultat d'imatges de logo esportcat                        

Cap comentari:

Publica un comentari

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.