APADRINEM UN MONUMENT

A 4rt, durant el curs 2015-2016, hem participat en el projecte “Apadrinem un monument”.

A l’Escola Setelsis ens van assignar el Castellvell , com a monument a treballar.

Hem fet diverses activitats que ens han permès conèixer més aspectes d’aquest monument que tenim tan present a la nostra escola, perquè des del pati se’n veu una imatge ben bonica.

La primera activitat va ser anar-lo a visitar per començar a fixar-nos amb la seva arquitectura. Al segon trimestre vam fer una visita a l’arxiu, on ens van ensenyar fotos antigues d’aquest monument i en vam començar a saber-ne la història.

Per acabar de recollir més informació, va venir Mossèn Bartrina a l’escola a fer-nos una xerrada sobre el Castellvell. Va ser molt interessant! El mossèn sap molta història de Solsona i li agrada molt explicar-la!

A finals de curs recollirem tota la informació i la presentarem a la ràdio com a cloenda del nostre treball.

I només ens quedarà passar el relleu als companys i companyes de 3r, que seran els que continuaran aquest projecte el proper curs!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.