13 de gener del 2015

HEM FET MOOOLTA BONDAT!

Quan hem arribat de les vacances de Nadal, hem quedat sorpresos: el nostre pati cada dia és més bonic i hi ha més jocs per passar-ho bé.
Podíem pensar que els Reis de l'Orient havien sigut molt generosos, però en aquest cas no han estat ells: els pares  i mares han construït un drac que no és gens ferotge, al contrari, és amorós i deixar lliscar suaument els nens i nenes per la seva pell de cautxú.
També han arribat dos vaixells que pròximament portaran una bandera: seran vaixells pirata? Ben aviat ho sabrem. De moment els més petitons ja hi viuen aventures extraordinàries.
I un trosset més enllà, unes flamants cistelles de bàsquet ens permetran fer partits a la pista Ponent. Els més grans seran els que més en gaudiran.
De tota manera els Reis van ser ben generosos i van deixar diversos jocs i materials a les classes.
Divendres passar, a la tarda, els nens i nenes de parvulari van portar els seus regals de Nadal per comparir una estona de joc amb la resta de companys.
I amb aquestes bones notícies hem encetat un segon trimestre que esperem que estigui ple de coneixements i bons moments.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.