23 de desembre del 2014

ACTIVITATS NADALENQUES

Els dies previs a Nadal, l'escola s'omple d'activitats: fem cagar el tió que, tip de peles de mandarina, ens ofereix gormanderies i il·lusió; els bons amics del curs es tornen invisibles i ens sorprenen amb regals imaginatius;  la xocolatada ens empastifa el nas i ens escalfa la panxa i la rialla; els pastorets ens fan riure i, de vegades, fins i tot plorar; el pare noel arriba d'improvist al menjador i, per sort, no s'omple la panxa del nostre menjar sinó que treu del seu sac algun regalet i una mirada múrria; el concert ens emociona amb cançons tendres i divertides i amb la bona companyia dels pares i avis que són els crítics musicals més benèvols que pugueu trobar...

Als blogs de cada curs hi anireu trobant imatges de les diferents activitats. Per fer un tastet, a continuació en publiquem algunes.

BONES FESTES!!!

Matí de xocolatada i jocs:




Tarda de cançons:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.