10 de desembre del 2014

AL SENYOR BOIX, IN MEMORIAM

Quan el senyor Boix va arribar a l'escola, Setelsis va rebre un regal. Ell va ser el primer conserge de l'escola i tothom sap que aquesta és una peça clau perquè tot l'engranatge funcioni: estar atent a qualsevol demanda, cuidar les instal·lacions, atendre les necessitats dels nens, mestres i pares... i sempre amb un somriure.
Recordant la figura del senyor Boix les paraules que més s'han dit han estat esperit de servei, dedicació, tarannà obert, pacient i dialogant. I per sobre de tot, la bonhomia, aquest aspecte que fa que les persones perdurin en la memòria dels altres. La seva vida no havia estat fàcil i, malgrat tot, no es queixava, sinó que agraia i compartia.
El senyor Boix no va ser gaires anys a l'escola, però el record no es mesura per la quantitat sinó per la qualitat. I de qualitat n'hi va haver molta.
Des d'aquí volem expressar el condol als fills, germans i resta de família pel dolorós traspàs.
Reposi en pau el nostre estimat senyor Boix.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.