29 de gener del 2015

LA PLÀSTICA ENS ENSENYA, ENS EMOCIONA



Treballar la plàstica a l'escola no és només una obligació curricular.

L'educació visual i plàstica dels més petits comporta  entrenament manual; concentració i atenció;  precisió del traç i del modelatge; coneixement de l'espai, del color, de les formes; experimentació de diferents materials;  formació cultural en reconèixer grans autors o corrents artístics; emoció davant la bellesa de la creació artística....

L'educació visual i plàstica vol dir tot això i molt més: sobretot és una bona fórmula per avançar en l'educació integral que pretenem, ja que, a tot l'anterior hi podem afegir que, sovint, el treball es fa en grup, de manera que la col·laboració ens porta a millorar l'obra final.
Per tot això a l'escola la plàstica té un paper fonamental. A les imatges que adjuntem en podeu veure un tastet. Si visiteu  els blogs de cada curs, gaudireu de l'art de Setelsis.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.