30 d’abril del 2013

SETELSIS, TRICAMPIONA DE CATALUNYA!

El passat diumenge 28 d’Abril es va celebrar la XXXII Final Nacional de Cros al circuit de motocros d’Olvan (El Berguedà). L’escola Setelsis hi participava amb alumnes de les categories Benjamí, Aleví i Infantil, en un dia on les condicions climatològiques eren molt complicades per a la pràctica esportiva: una pluja persistent i temperatures gèlides, que es van unir a un terreny fangós i altament relliscant que complicaren fins a l’extrem una jornada on hi participaven els millors corredors de tot Catalunya.

L’esforç, l’entrega i el sacrifici d’aquests petits esportistes, que van saber patir, lluitar i treballar per aconseguir els millors resultats possibles, va donar els seus fruits, i és que en la primera cursa on competien els alevins masculins: Dídac Espuga, David Alonso, Eduard Navío i Abdelkarim Chourak, van aconseguir quedar sotscampions Nacionals en la modalitat d’equips! I l’empenta ja no es va aturar, en el torn de les nenes alevins femenines, amb l’equip format per Wiam el Morabitti, Maria Torra, Alexandra Massana i Martina Marsal es van proclamar campiones de Catalunya! El mateix va passar a continuació amb els benjamins masculins i les femenines: Miquel Bautista, Anouar M’Ghaiti, David Martos, Abel Vendrells, Júlia Sandoval, Abril Altarriba, Milagros Lencinas i Núria Gilibets van córrer de manera magistral, donant dos títols més a l’Escola Setelsis.

També vam tenir representació en la final Infantil masculina, on Aarón Luna va córrer en el pitjor moment del dia, quan l’aigua queia sobre el circuit de manera espectacular, tot i això el seu paper va ser molt meritori.

Gràcies a tots ells i elles, l’Escola Setelsis va tornar cap a Solsona amb un subcampionat nacional i tres títols nacionals per equips. 

LA CURSA

L'HOMENATGE DE L'ESCOLA 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.