23 d’abril del 2013

DIADA DE SANT JORDI

Avui ha estat un dia ben especial, un dia bonic de recordar.

Durant el matí  hem deixat un jardí ben polit i ple de plantes noves i hem escoltat contes molt ben explicats per l'Assumpta, de l'Espina de la sardina. També hem tingut temps de llegir, de fer punts de llibres...

A la tarda, sota un sol que semblava que fos d'estiu hem fet el certamen literari. Els nens i nenes de P3 havien desaparegut i...plop! han aparegut com sant Jordi, la princesa, el rei, el drac i tots els cavallers. Ens ha agradat molt la seva sorpresa. Després hem fet un petit homenatge al gran poeta Salvador Espriu i hem acabat amb la lectura dels treballs premiats en el 23è certamen literari.

Encara hem tingut temps de fer una estona de lectura a la fresca, uns amb parelles, altres amb padrins i fillols...Quin dia tan intens...i tan bonic!

Ara, amb tots els llibres que hem comprat, amb els que ens deixen els amics o a la biblioteca tenim per davant moltes hores de: bona lectura!


LA PLANTADA



CONTACONTES


EL CERTAMEN

I UNA ESTONA DE LECTURA A LA FRESCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.