9 d’abril del 2013

ACTIVITATS D'ABRIL


Coneixeu la forsítia del nostre jardinet? 
A l’inici de l’abril va començar a omplir-se de flors grogues com petits llums que senyalaven el camí de la primavera.
Des del vestíbul, des de la USEE o l’aula de psicomotricitat podem veure el seu esclat que ens indica que Sant Jordi ja s’acosta, que és temps de poesies, de llibres i de teatres.

Us convidem a compartir aquests bons dies amb nosaltres:

*                  Al  teatre comarcal:
Sisè representa l’obra El rei Sol i l’eclipsi. Dia 11 d’abril, a 2/4 de 10: 6C; a les 11h: 6D. Dia 12 d’abril, a 2/4 de 10: 6A; a les 11h: 6B.

Tercer representa A Beceroles fan ballades. Dia 19 d’abril, a 2/4 de 10: 3A; a les 11h: 3B.

*                  Pròximament us informarem de les dates del teatre de P3 i P5.

*                  Dimarts, 23 d’abril: Certamen literari, contacontes i   plantada de flors.
Com el curs passat, aprofitarem el dia de Sant Jordi per replantar el jardí de l’escola. Els nens i nenes de Primària replantaran el jardí i els alumnes d’Educació Infantil faran una plantada simbòlica  per guarnir les classes. Us demanem la vostra col·laboració aportant, de forma voluntària, diferents tipus de plantes i flors. Les podeu portar entre el 15 i el 22 d’abril al vestíbul de l’escola on trobareu el punt de recollida.


*                  Del 22 al 26 d’abril, quan comença la tarda, llegim, silenci si us plau. A les 3 de la tarda i durant un quart d’hora, tota l’escola (alumnes, mestres i personal no docent) llegim. Els alumnes de 6è apadrinen els alumnes de 1r i 2n llegint conjuntament a les 9h del matí.

Totes les representacions teatrals estan obertes al públic.

Ens agradarà molt que ens acompanyeu al teatre!

Primavera, 2013 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.