23 d’abril del 2015

SANT JORDI

Per fi ha arribat Sant Jordi!

Fa dies que anem escalfant els motors: els teatres de 1r, 3r, 6è i els contes de la ràdio de 2n, han servit d'aperitiu per la gran festa. (Podeu veure'n el s vídeos al blog de cada curs.)

Sovint véiem pares  i mares que pujaven i baixaven de l'aula de plàstica. Què deuen fer? Avui ho hem descobert: un fantàstic drac ha sortit de les seves mans traçudes, un cap espectacular i un cos recobert d'escates de tots colors que es pot omplir de nens. L'estrena ha estat just abans del contacontes: un grup de sisè portava el drac i els més petits hi jugaven. Cap a migdia ha sortit pels carrers de Solsona amb els de sisè i primer, padrins i fillols lectors. 
Mares  i pares constructors de dracs: moltíssimes gràcies per aquest regal!





Al llarg del matí, un any més, la contacontes ens ha fet passar una molt bona estona gaudint d'històries imaginatives i entretingudes. També hi ha hagut temps per plantar flors, arranjar l'hort, apadrinar i anomenar arbustos del bosquet, fer lectura a la fresca...










La tarda, a la Sala Polivalent, ha estat ben emotiva: l'entrada triomfal del drac, el petit Sant Jordi i la princesa; la companyia de tants i tants exalumnes, mestres jubilats, autoritats, famílies de l'escola...; el liurament de premis ajuntant passat i present, ja que era un expremiat qui donava el regal al premiat d'enguany; la foto de família... Ha estat un desbordament d'emocions quan s'han barrejat els records dels darrers 25 anys i la vida quotidiana d'ara mateix, quan recordem, de vegades amb un nus a la gola, els moments alegres i tristos que hem compartit.




Entre tanta lletra hem tingut temps d'una mica de números: s'ha fet un reconeixement als quatre alumnes de l'escola que han tret una molt bona puntuació a la prova canguret.

La celebració del 25è Certamen Literari ha estat una ullada al passat per agafar embranzida cap al futur. Per molts anys de llibres i bona lectura!

I el vídeo del Certamen...









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.