14 d’abril del 2015

CONTACONTES i... MOLTES GRÀCIES!

Al llarg del cap de setmana hi va haver sessions de contacontes a l'exposició Comenius ubicada a la Sala Cultural de l'Ajuntament. la Teresa, el Francesc, el Josep, l'Elis, la Laia i el Moi van demostrar les seves dots teatrals explicant els contes amb molta traça.

El grup de teatre Lacetània va fer aquesta aportació artística al nostre projecte Comenius. Des d'aquí els manifestem el nostre agraïment.

També volem fer públic l'agraïment als pintors, dibuixants, artistes del paper, el vidre, la llana... que ens heu deixat bocabadats amb les vostres aportacions. Moltes gràcies per afegir-vos a aquesta mostra que vincula escola-ciutat-art d'una manera lúdica i creativa.

I finalment, moltes gràcies a totes les persones, grans i petites, que van omplir les sessions de contacontes, s'ho van passar bé fent els tallers de manualitats i van gaudir de la mostra d'art.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.