8 d’abril del 2015

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ

Dimarts a la tarda, a les 6h, una bona colla ens vam trobar a l'entrada de l'Ajuntament per celebrar la inauguració de l'exposició Comenius. 

En primer lloc, una mare representant de les famílies ens va parlar de la importància dels contes, i la directora va lligar els protagonistes dels diferents contes amb el nostre Patufet per convidar-nos a visitar l'exposició.

Les mestres d'anglès, juntament amb alumnes de sisè, van deslligar una cinta que donava pas a la visita.

A dins vam veure el treball de diferents artistes i com la seva mirada ha interpretat cada conte.

També hi ha un espai-taller perquè els més petits s'ho passin bé fent manualitats referides als contes.






L'exposició estarà oberta a la sala culural de l'Ajuntament durant la setmana, de 6h a 9h del vespre. Dissabte i diumenge estarà oberta d'11h a 1h del matí i de 6h a 9h del vespre.

El grup de teatre Lacetània explicarà contes en el següent horari:

Dissabte, 11d'abril, 12h: Budulínek
DIssabte, 11 d'abril, a les 7h: Patufet
Diumnge, 12 d'abril, a les 12h: Dick Whitington
Diumenge, 12 d'abril, a les 7h: Gegant Feen Macool.






Si vols que el teu fill sigui intel·ligent, explica-li contes. Si vols que sigui més intel·ligent, explica-li més contes. (Einstein) 


Els contes de fades són més que veritat no perquè ens diguin que els dracs existeixen, sinó perquè ens expliquen que es poden vèncer. (Chesterton).

US ESPEREM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.