18 de març del 2015

TEMPS D'EXPOSICIONS

S'acosten dies d'exposicions relacionades amb l'escola.



Com sabeu, el dia 20 de març, al Casal Cívic, a les 7h de la tarda, s'inaugura l'exposició L'escola pública té llum, on, juntament amb els altres centres públics de Primària i Secundària de la comarca farem una mostra del treball relaitzat en motiu de l'Any Internacional de la Llum.

L'esposició estarà oberta al públic els dies 23, 24, 25 i 26 de març, de 2/4 de 6 a 7h de la tarda. Els nens i nenes de l'escola la visitaran en horari lectiu.



D'altra banda, en motiu del projecte Comenius, hem demanat a diferents artistes vinculats a Solsona i/o amb l'escola que interpretessin plàsticament algun dels contes que treballem a l'escola.

De mica en mica van arribant mostres de l'art de diferents persones que ens deixen bocabadats.

Segur que us agradarà visitar l'exposició a la Sala Cultural de l'Ajuntament els dies 7, 8 i 9 d'abril, de 6h a 9h del vespre, i els dies 11 i 12 d'abril, d'11h a 1h del matí i de 6h a 9h del vespre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.