27 de març del 2015

MONES I CARAMELLES

I amb un sol radiant ha arribat el dia de la mona!

Durant el matí hi havia un taller dolcíssim a cada classe: pa de pessic, mantega, melmelada, xocolata... les menges més saboroses ocupaven el lloc de llibres i llibretes.

Cada grup aprofitava per escriure la recepta o fer-se un airós barret de cuiner, per dibuixar estovalles de paper amb sanefes o dissenyar les formes de les gormanderies sobre el pa de pessic...

Seguidament la part més laboriosa: que cada ingredient ocupés el seu lloc per obtenir la mona més bonica.

Després de la foto de grup, cap al vestíbul per fer l'ExpoMones. Com cada any, ens acompanyen molts pares i mares que queden bocabadats.





Al llarg del matí també hem tingut temps de pintar el mural del gimnàs i fer una divertida gimcana preparada pels companys de l'Institut.




A la tarda comencem amb cants i balls de Caramelles que celebren la primavera i el bon temps. També ens visiten les famílies per compartir aquest dia magnífic i una bona colla s'afegeixen a la sardana conjunta.

Després només queda menjar-nos la mona i desitjar-nos una bona Setmana Santa.




Ens tornarem a trobar el dia 7 d'abril i vindran dies intensos: 

- el mateix dia 7 d'abril, a les 6h de la tarda, a l'Ajuntament, inauguració de l'Exposició Comenius, d'obres d'art de diferents artistes vinculats a Solsona i/o a l'escola, sobre els contes d'arreu d'Europa que els alumnes han treballat. L'exposició estarà oberta del 7 al 12 d'abril, a les tardes de 6h a 9h, i els matins de dissabte i diumenge d'11 a 1h.

- el dia 9 d'abril es farà la trobada "Fem un cafè?", de mares i pares. A les 3h, a l'escola.

- Sant Jordi és allà mateix carregat de teatre, lectura i una celebració molt especial del 25è Certamen Literari.


FELIÇ PRIMAVERA!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.