22 d’octubre del 2014

VOLUNTARIS

Benvolguts pares i mares,
ens adrecem a vosaltres per demanar voluntaris per algunes tasques.
- Comissions d'embelliment del pati. Ja s'han posat en marxa tres comissions per millorar els nostre pati. Un grup prepara materials per fer la Cova de la música, un altre grup té com a missió pintar jocs, murals,etc; la terecera comissió està dissenyant jocs, estructures... per diferents llocs del pati, especialment per la zona de joc dels més petits. Aquestes comissions estan obertes a tothom i es necessiten idees i mà d'obra de totes les persones que hi puguin col·laborar.
- Voluntaris per acompanyar a les sortides. Aquest curs s'han apuntat pocs voluntaris per acompanyar els alumnes a les sortides per Solsona. Aniria molt bé que fóssiu més, encara que la disponibilitat no sigui gaire.
- Aquest curs ens agradaria tenir més castanyers a l'escola. A part dels nens i nenes de quart, si algun pare o mare es vol vestir de castanyer ens ajudarà el dia 31 a la tarda amb els grups d'alumnes més petits.
En tots els casos us podeu apuntar a secretaria de l'escola.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.