7 d’octubre del 2014

REUNIONS DE PARES I MARES

Aquesta tarda hem celebrat la darrera de les reunions de pares i mares. 

Ha estat un plaer trobar-nos cada tarda amb les famílies de cada curs. Els nens i les nenes estaven emocionats i nerviosos preparant la trobada, assajant el que explicaven, amagant les petites sorpreses.

Els pares i les mares també ens heu fet arribar la satisfacció per aquest format: poder seure  a la cadira del fill, observar de prop l'organització i el treball quotidià, viure algunes de les sensacions que experimenten cada dia els petits, gaudir de l'escola una tarda qualsevol...

Volem que l'escola estigui oberta a les famílies i a la comunitat, i aquets format ha estat una de les maneres  de propiciar-ho. Segur que hi ha altres fórmules i estarem contents que ens les feu arribar als mestres o a l'AMPA. Per exemple, ja sabeu que encara necessitem més voluntaris per fer d'acompanyants a les sortides i per la comissió d'arranjament del pati.

Esperem poder compartir moltes més hores de gust per aprendre en aquesta escola acollidora que construïm entre tots.

MOLTES GRÀCIES PER SER-HI!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.