20 de juny del 2016

SETELSIS PARTICIPA A LA TROBADA D'ESCOLES VERDES A JUNEDA

El 6 de juny, 27 escoles de la província  de  Lleida  ens vam trobar a Les Obagues de Juneda. L' objectiu va ser compartir experiències relacionades amb el distintiu que ens uneix: Escoles Verdes.

En representació de Setelsis vam anar-hi dues mestres i quatre alumnes de cicle superior. En arribar i després  de la recepció  de benvinguda, ens vam separar en dos grups: mestres  i  alumnes.


Un cop ens van distribuir per grups, vam participar al Mercat dels Projectes, on cadascuna de les 27 escoles presentàvem  les nostres experiències. Va resultar molt interessant  i motivador poder compartir amb altres companys els treballs realitzats. Acabada aquesta sessió,  van separar - nos per espais.

Els organitzadors van tenir cura que els participants fóssim  d'escoles llunyanes geogràficament per tal de poder conèixer diferents realitats. Vam comentar, debatre, opinar, suggerir, bescanviar idees, sobre diferents projectes educatius relacionats amb les Escoles Verdes. En finalitzar les sessions vam tornar cap a casa amb la satisfacció  d'haver participat de la trobada. Tant el contingut, l'espai  com l'organització van resultar molt agradables.

I així és com ho va viure una de les alumnes participants:
https://drive.google.com/file/d/0B6cMkylCoMySREJuaU83TktEN2M/view?usp=sharing

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.