19 de juny del 2016

CAP A BARCELONA!

A final de curs ens agrada visitar llocs diversos. Alguns cursos anem a Barcelona on sempre trobem espais i activitats interessants.
A primer visitem l'Aquarium que és un lloc fascinant: peixos de totes menes, mides i procedències ens reben amb els seus colors llampants o discrets que ens fan quedar bocabadats.


A segon anem al Cosmocaixa: hi ha tantes activitats i experiments per fer que no ens ho acabem. Ens centrem sobretot en el coneixement del bosc tropical i el planetari que ens fan estar atents i interessats des del primer moment.



Cinquè ha anat un any més a participar de la Cantània a l'Auditori. Els amors i desamors de la Mimí ens fan somriure i emocionar. Al matí hem patinat sobre gel i abans de marxar encara ens queden forces per visitar la Carmela, l'enorme escultura que Jaume Plensa té davant del Palau de la Música. I és que Plensa ha estat l'autor que hem treballat tot el curs i ens ha emocionat poder-lo gaudir en directe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.