31 de maig del 2016

FELICITATS CAMPIONES !!

El passat 21 de maig l'Abril i la Júlia van representar l'escola a la final provincial de tennis taula, tant en modalitat individual com en parelles, gràcies als resultats que havien obtingut a la final comarcal celebrada el passat mes de febrer.
Es van desplaçar fins a Les Borges Blanques, on van disputar diversos partits durant 5 hores de competició. Van proclamar-se campiones per parelles, i primera i segona en individuals. Durant l'entrega de medalles van rebre la notícia de què aquests resultats les classificava per a la final nacional que se celebraria la setmana següent a les mateixes instal.lacions, el centre de tecnificació de tennis taula de la capital de Les Garrigues.
Així doncs, el 28 de maig van tornar-hi, aquest cop en un ambient realment espectacular. Els millors palistes del territori català van disputar partits d'alt nivell, i les nostres representants van assolir la tercera posició final.
Enhorabona campiones!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.