24 de novembre del 2014

LA COVA DE LA MÚSICA

Heu entrat mai dins d'una cova plena de música?

És un lloc màgic on tot el que hi ha, sona.

A l'escola vam celebrar Santa Cecília fent un petit concert i inaugurant la nostra Cova de la Música.

Per fer-ho possible ja feia molts dies que molta gent treballava de valent.

Una comissió de pares  i mestres van encarregar-se de dissenyar i pensar quins instruments hi podria haver. Tothom va aportar materials per fer-ho possible: pots, roba, cintes, envasos diversos, llegums... tot allò que podia crear un so era benvingut. Fins i tot paelles decorades!

Els nens i nenes més petits, juntament amb els seus pares  i les mestres van fabricar desenes d'instruments acolorits i bonics.

Una comisió de pares i mestres van pintar la paret de la Cova: unes canyes de bambú que conviden a relaxar-se, plenes de libèl·lules i fins i tot una granota i cargols creen un ambient agradable de debò.

I finalment va arribar l'esperat dia 21: a les 3h ens vam encabir al gimnàs els alumnes i mestres i un munt de pares, mares, àvies... Semblàvem sardines dins de la llauna, però hi havia una escalforeta melodiosa...

Cada curs va cantar i després, tots plegats, cap a inaugurar la Cova. Un grup de sisè ens van fer la sorpresa d'amagar-se rere les cortines per tocar alguns ritmes. Lla vors, un representant de cada nivell, juntament amb la directora de l'escola, van tallar la cinta commemorativa, es va obrir la cortina i... tatxan! la Cova de la Música es va fer realitat per passar-hi molt bones estones jugant.

Moltes gràcies a tothom qui ho ha fet possible!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.