14 de novembre del 2014

LA COVA DE LA MÚSICA

Com ja sabeu, ja fa dies que una bona colla de pares, mares  i mestres es troben als vespres per construir la Cova de la Música.

Com que hi havia molta feina, vam demanar als pares i mares d'Educació Infantil si ens podien donar un cop de mà i venir a treballar un dia a l'escola amb els seus fills. La resposta ha estat magnífica i ja tenim un munt d'instruments fets amb traça i amor.

Està previst que el divendres, dia 21, a la tarda, fem la inauguració del nou espai del pati aprofitant que és el dia dels Músics (Santa Cecília).

Primer farem un concert al gimnàs i després anirem tots junts cap a la Cova de la Música.

Convidem a tothom que ens acompanyi, tot i que al gimnàs l'aforament és molt limitat: potser estarem una mica estrets, però podrem gaudir de la música tots junts.

Us deixem algunes fotos dels primers grups d'Educació Infantil que s'ho han passat bé fent el taller de construcció d'instruments musicals.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.