4 de juny del 2014

TROBADA ESPORTIVA DEL SOLSONÈS



El dimecres dia 11 se celebrarà a Solsona la II Trobada d’Educació Física, com a resultat del segon seminari de mestres d’educació física del Solsonès, que ha comptat amb representants de la majoria d’escoles i instituts de la comarca.
Aquest any, es reuniran els alumnes que cursen segon de primària a qualsevol de les escoles de la comarca, i participaran en una desena d’activitats esportives d’allò més divertides.
L’alumnat de batxillerat de l’INS Francesc Ribalta i l’INS Sant Llorenç de Morunys col·laboren amb la dinamització de totes les activitats per tal d’assegurar-ne el bon funcionament.
Un any més, esperem que aquesta experiència il·lusioni a l’alumnat en la pràctica d’exercici físic per tal de seguir impulsant una mica més el treball cooperatiu, la relació entre iguals i l’esport a la nostra comarca.

Aquesta i d’altres informacions relacionades amb el seminari són publicades regularment al següent lloc web: http://sefsolsones.blogspot.com.es/, el qual us animem a visitar si voleu conèixer una mica més les diferents tasques que es duen a terme.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.