18 de juny del 2014

EL CURS S'ACABA

El curs s'acaba i el dia 14 fem una festa per compartir un bon moment tots junts.

 Però la pluja també s'hi apunta i ens obliga a suspendre la gimcana: just a les 7h, en el moment de començar, apareixen quatre gotes que es transformen en un xàfec intens. Sota el porxo, una munió de gent encara pot fer alguna prova: maquillatge, pintar, castellers...
Sortosament havíem fet un acord amb l'Escola de Dansa per tal de fer l'acte conjunt a la Sala Polivalent en cas de pluja. A les 8h comencem llegint el manifest a favor de l'escola catalana. 



Seguidament els nois i noies de sisè recullen les seves orles de mans de les seves tutores. És un moment emotiu que vivim amb la recança d'un temps que s'acaba i la il·lusió d'un altre que comença. Als nens i nenes de sisè els desitgem: que tingueu sort!


A continuació, el moment més tendre de la vetllada. L'Enriqueta i la Claustre, dues mestres estimades per la seva llarga trajectòria i per la serenitat que emanen, es jubilen i tota l'escola les volem homenatjar. En nom de tots els pares i alumnes que han tingut al llarg dels anys, se'ls fa un regal i se'ls obseguia amb un ram de flors. Les seves paraules, que emanen un profund amor per la seva feina, fan que ens acabem d'emocionar i els diguem MOLTES GRÀCIES!

Després, tots els nens i nenes fan una petita representació amb la música dels països dels nostres companys del Comenius i finalitza l'acte amb l'Himne a l'Alegria, que és l'himne d'Europa.
FInalment una bona colla de pares, mestres i alumnes compartim el sopar de germanor que ha preparat l'AMPA al porxo de l'escola. I llavors, mirant el cel net de núvols, pensem que hem tingut la mala sort del temps i la bona sort de tenir-nos els uns als altres en molt bona companyia.

Divendres al matí, si no plou, repetirem una part de la gimcana i a 2/4 d'1, al pati,  farem l'acte conjunt. Tothom hi és convidat!
Cal fer un agraïment públic i ben especial al munt de gent que ha participat en el muntatge de la festa: en primer lloc els pares de l'AMPA i tots els voluntaris que han treballat de valent pintant, organitzant, cuinant...; a l'Escola de Dansa per la generositat i la paciència; als castellers, el grup de bitlles i els exalumnes per la seva implicació... i a tota la comunitat educativa (mestres, alumnes, famílies) per participar i agafar-nos la pluja amb bona cara!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.