22 d’octubre del 2013

COLÒNIES IMMERSIÓ A RIOPAR

Ja han tornat la colla de sisè de Riópar.

Han estat uns dies molt intensos.

Al campament, el paisatge s'assemblava al nostre. Van visitar diferents espais molt bonics: el naixement del riu Mundo, amb catarates i unes basses impressionats; el centre de recuperació de fauna salvatge La Dehesa, on hi havia moltes menes d'animals, per exemple, llops, xuts, cérvols...; el pino Toril, on s'hi arribava després de fer una dura pujada a peu... Cada sortida estava relacionada amb els temes que es treballaven: l'aigua, els animals, la flora i la terra.

Entre els activitats que més van agradar hi ha la jornada d'esports d'aventura, els tallers de manualitats, gincanes, jocs de nit, balls...

Durant tota la jornada l'idioma era l'anglès, des que es llevaven fins a l'hora d'anar a dormir. Les classes, naturalment, també eren en anglès i en grups molt reduïts, amb monitors de diferents parts del món: Florida, Califòrnia, Irlanda....

El menjar era abundant i molt bo. Vivien en unes cabanes de fusta i les compartien amb els companys de l'escola Vicente Alexandre de Valdemoro (Madrid). Cada grup era responsable de mantenir el seu espais net i endreçat.

L'últim dia cada escola fa fer una representació, recitat de poemes compostos en una sessió de treball amb les mestres de l'escola... Al final van felicitar els nens i nenes per la bona pronunciació i pels resultats que havien aconseguit.

Han estat uns dies que recordaran per sempre! 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.