21 de desembre del 2012

CONCERT DE NADAL I COMIAT DEL MESTRE JOSÉ MIGUEL

Avui, darrer dia del trimestre, a la tarda,  tota l'escola hem anat a la sala polivalent per celebrar el concert de Nadal.

El concert ha estat ple de bons moments musicals: des de les cançons per animar el tió, els reis i el pare noel a visitar-nos aquestes festes; passant per cançons ben complexes de cantar i d'una gran bellesa com "Quin millor cant", interpretada pels més grans; fins a cançons ben divertides com les que ens han ofert els petitons de P4, el rock de 4t o el swing de 5è.

Aquest any, el concert tenia un al·licient més.

Després de 35 anys a l'escola, el mestre José Miguel García es jubila.

Els nens i nenes (especialment els de sisè), els pares dels seus alumnes (alguns exalumnes seus, també), mestres i tota la comunitat educativa li han rendit un sentit homenatge per mostrar-li l'agraïment per la generositat, professionalitat i entrega que ha mostrat al llarg d'aquests anys.

Ha estat una tarda emocionant, plena de moments que queden en el record.

Mestre José Miguel: moltes gràcies i feliç jubilació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.