3 de desembre del 2012

CONVOCATÒRIA ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

Benvolguts pares i mares,

Tal i com us vam avançar a les reunions d’inici de curs, us informem que hi ha convocades eleccions al Consell Escolar, sector pares i mares, el dia 15 de gener de 2013.

Al taulell d’anuncis podeu consultar el cens electoral i fer les reclamacions oportunes si hi ha algun error. Recordeu que el vot és personal, directe i secret. No s’admet la delegació de vot ni el vot per correu. Per tal d’exercir el dret de vot cal aportar document acreditatiu (DNI, passaport, tarja de residència...).

Al bloc de l’escola hi trobareu la documentació relativa a aquestes eleccions. També podeu passar per secretaria per formalitzar la vostra candidatura per formar part del C Escolar.

Us animem a participar: la veu de totes i cadascuna de les persones que formem la comunitat educativa és molt important!

15 de gener, de 5 a 2/4 de 9 del vespre: votacions

Ben cordialment,                                      
La Direcció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.