3 d’octubre del 2012

REUNIONS DE PARES I MARES

A l'inici de curs sempre és un goig trobar-nos l'equip docent de l'escola amb els pares i mares per informar i intercanviar punts de vista.

Enguany, a les reunions, hem compartit la incidència que les retallades tenen en la vida de l'escola i algunes novetats, com el bloc de l'escola, la nova organització del SEP, les entrades sense files i la invitació a participar en les eleccions al Consell Escolar.

L'AMPA també ha explicat la seva valuosa col.laboració  i ha invitat als pares i mares, una vegada més, a formar part de la junta per participar activament en la en la vida quotidiana del centre.

La part més esperada  ha estat la informació sobre metodologia i continguts que treballen els nenes i nenes: l'aprenentatge de la lectoescriptura, agrupaments, deures, matèries instrumentals, hàbits, el dia a dia a l'escola, sortides, festes...

Entre les múltiples informacions que es van donar, ens sembla interessant compartir un vídeo sobre les intel.ligències.

A tots els que ens vau acompanyar a les reunions: MOLTES GRÀCIES!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.