12 d’octubre del 2012

A L'ESCOLA, LA PLÀSTICA ÉS MOLT IMPORTANT!

Com diu Elliot W Eisner:

L’art ens recorda que l’acte d’observar intensament, d’obrir la sensibilitat a l’entorn, produeix una recompensa qualitativa en el procés de viure.

Creiem que un ensenyament que estimuli la creativitat  i el plaer de gaudir d’obres d’art i del patrimoni cultural complementa una educació global de qualitat.

Ja fa anys que vam plantejar-nos que una bona manera de treballar l’educació visual i plàstica era a través de grans artistes. Així, doncs, l’escola té una planificació per tal que els nens i nenes al llarg de l’escolaritat coneixin pintors, escultors, etc de diferents èpoques i estils.

Els blocs de cada nivell tenen la capçalera il·lustrada amb un dels autors que s’hi treballen. En alguns casos es treballen rotatòriament ( Educació Infantil) i altres cada curs (Primària).

Us en fem cinc cèntims:





P3: Mondrian, Calder, Delaunay, Pollock
P4: Kandinsky, Niki de Saint Phalle, Klimt, Rosa Virgili
P5: Hunderwassert, Tony Cragg, Georgia O’Keeffe, Romànic
1r: Pol Klee, Leandre Cristofol
2n: Matisse, Claes Oldenburg
3r: Miró, Gaudí, Roure
4t: Dalí, Guinovart i pintors realistes
5è: Van Gogh, Op Art: Vasarely
6è: Picasso, Pop Art: Andy Warhol i Velàzquez

Us convidem a conèixer aquests artistes 
que són tan familiars als nenes i nenes de Setelsis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.