15 de desembre de 2015

L'HORT

A l'escola ja fa uns quants anys que tenim hort. De mica en mica, treballar-lo s'ha convertit en una activitat molt agradable que ajuda molt a aprendre.

Els dijous, un grup de Cicle Inicial i un altre de Cicle Superior hi van i cuiden l'hort des de diferents punts de vista: planten, caven, sembren, reguen..., però també construeixen un espanta-ocells, analitzen el creixement de les plantes, investiguen què cal plantar a cada temporada, tenen cura del compostador... És un taller que fan molt a gust.

Els de p4 també hi treballen de valent: ja saben quines són les eines de l'hort i per què serveixen, ja han mirat llavors amb lupa i observat cada material necessari per cuidar l'hort.

A Cicle Mitjà també estan preparant la seva zona per obtenir una bona collita d'hivern.

Si observeu l'hort de Setelsis, veureu el creixement dels espinacs i les cols. També observareu que les nyàmeres ja són ben grosses i les carxofes van resistint els primers freds.


I veureu passar el temps enganxat a cada branqueta, a cada flor, a cada fruit.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.