8 de juny de 2015

FESTA DE FINAL DE CURS

Dissabte al matí ja hi havia moviment pel pati per tal de preparar la festa de la tarda.

A les set, puntualment, un munt de pares i mares acompanyaven els nens i nenes per fer la gincana. Estaven repartits per nivells:
- a sota el porxo, els més petits acompanyats per les seves mestres feien les proves que controlaven pares i mares.
- a la pista Ponent, 1r, 2n i 3r s'ho passaven la mar de bé
-  i el mateix passava a la pista Llevant amb els grups de 4t, 5è i 6è.

Aquest any, el segon del projecte Comenius, totes les proves anaven relacionades amb els contes dels països que havien conegut: la d'aigua, relacionada amb la llàgrima de la princesa turca; els dinerets  del Patufet, amagats al sorral; la prova de força tibant la corda, com el gegant irlandès; pintar el drac de Cracòvia (o és el de Setelsis?); punteria contra les rates del conte anglès; traslladar màrfegues; pintar-nos la cara... Cada prova era un tip de riure i una possibilitat de compartir estones amb companys dels altres cursos.

A les vuit tots estàvem reunits a la pista Llevant per tal d'acomiadar com cal els més grans, els de sisè.
El repartiment d'orles és un moment emotiu: els companys i mestres de l'escola acomiadem als que ja s'han fet grans i inicien una nova etapa, se'n van a secundària i els desitgem que tinguin sort. L'aplaudiment de tot el públic és la penyora del nostre desig.

Aquest any hi havia una novetat a l'escola. Després de dotze anys en el càrrec, l'equip directiu actual deixa aquesta funció. L'AMPA va agrair la feina feta amb unes paraules plenes de sensibilitat i un ram de flors.

Només quedava la cançó de comiat: l'himne d'Europa, l'Himne a l'alegria, amb lletra adaptada al català, cantat a cor per tots els nens i nenes de l'escola enviava un misstage de pertinença a Europa, de solidaritat amb els nostres veïns.

Però la festa va continuar fins a altes hores. Vam sopar i, a la fresca, vam poder veure la final de la Champions en una gran pantalla muntada al porxo.

Va ser una festa inoblidable organitzada per un grup de voluntaris a qui cal agrair l'esforç i les hores esmerçades.

A continuació trobareu moltes fotos de la festa. Sabem que molts pares i mares sou uns artistes de la fotografia. Si algú vol compartir les seves fotos, n'estarem molt contents!
Les podeu enviar al correu de l'escola: escolasetelsis@xtec.cat o deixar-les a secretaria.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.