10 d’abril del 2014

DIES DE TEATRE


A l'escola cada curs fa alguna representació davant dels pares. És una activitat que agrada molt als nens i nenes i que entrena la capacitat d'expressar-se millor, perdre la por a parlar en públic i és un molt bon exercici per treballar la memòria..Els dies entorn de Sant Jordi són especialment teatrals.

 Darrerament han mostrat les seves dots interpretatives els alumnes de primer, de tercer i de sisè. 

Els de primer han fet una cantata a la Residència dedicada la gent més gran, i una altra al Casal dedicada al la gent d'AMISOL.. A La sopa de pedres  hi van posar una bonica història, cançons, poemes i dites. I el públic va aplaudir de gust! 

Tercer ha representat una història que està relacionada amb el tema dels contes que treballem durant el curs dins del projecte Comenius. Han estrenar l'obra Canviem de feina...o no! escrita especialment per a ells. D'una manera ben divertida tots han dit que els agraden els llibres. 

Sisè ha fet una obra plena d'humor on explicaven com és d'absurd fer la guerra, repassant tres tipus de conflictes que han fet molt mal a les persones al llarg de la història: des de la guerra de Troia, passant per les guerres de religió o les que es fan per tenir més poder.

Si no heu pogut veure les actuacions en directe, us recomanem que visiteu els blogs de cada curs on trobareu els vídeos.

http://1rsetelsis.blogspot.com.es/

http://3rsetelsis.blogspot.com.es/

http://6esetelsis.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.