21 de novembre del 2013

LLEGIM

Aquesta és la setmana del LLEGIM.

Aquesta activitat que ja fa temps que duem a terme a l'escola és un moment màgic que fa estar tota l'escola en silenci per poder llegir llibres, revistes, contes o qualsevol altre mitjà que ens permeti aprendre i fer volar la imaginació.

La setmana del LLEGIM també coincideix amb l'apadrinament lector que els nens i nenes de sisè fan dels seus companys de primer. És una activitat que permet aprendre a llegir millor i, sobretot, aprendre el valor importantíssim de la coorperació i la solidaritat.

I aquest curs iniciem una nova expereiència: davant la impossibilitat que un docent fes el préstec de llibres als infants de primer fora d'horari lectiu, un grup de quatre mares es va oferir per fer aquest servei. El dia 21 de novembre s'ha iniciat amb gran èxit. Moltes gràcies mares bibliotecàries voluntàries!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.