7 de maig del 2013

GRÀCIES TAKUMBA!

El  dijous dos de maig, membres del grup Takumba van acompanyar-nos en una vivència que, per a nosaltres, va ser molt enriquidora i especial. Gràcies a la seva col·laboració, els alumnes de la USEE van poder gaudir d’una sessió d’experimentació del so amb els diferents instruments de percussió. La personalització de la situació va permetre un contacte directe amb la vibració i els contrastos entre ritmes i tons.


Seguidament, vam compartir amb l’alumnat de primer  una molt bona estona de concert i ball. A més de permetre’ns un contacte directe amb els instruments i la seva música, ens en van explicar les seves funcions i els seus trucs a l’hora de tocar com a grup.


Els coneixements adquirits a partir de les bones vivències queden per sempre, per aquest motiu hem de donar-vos moltes gràcies Takumba! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.