8 de novembre del 2012

APADRINAMENT LECTOR

Amb el mateix èxit de cada any, l’escola continua el projecte de l’apadrinament lector: els alumnes de sisè són padrins i padrines dels de primer i, aquest curs, també dels de segon. 

Cada dia de la setmana del “llegim”, a les 9h del matí, els més grans van a buscar els seus companys a la classe i els alumnes de primer i segon  tenen un mestre excepcional: el seu padrí.

La preparació de l’activitat ha començat molts dies abans. Primer es coneixen les parelles lectores en un acte solemne de presentació a la biblioteca de l’escola on es comenten les responsabilitats de cadascú i la importància de la bona lectura.  

Comença l’apadrinament i el primer dia tot és emoció. De mica en mica es va forjant una bona relació que va més enllà de l’ajuda en el llegir: neixen bones amistats que seran per sempre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.