6 d’octubre del 2016

TALLER MENJA FRUITA

El dilluns dia 3, els alumnes de P5 van gaudir del 

T A L L E R   M E N J A   F R U I T A

El missatge que es va transmetre als infants va ser la importància de portar a terme una alimentació sana per gaudir d'una vida saludable.


La sessió va tenir dues parts: la primera va consistir en la narració d'un conte sobre la importància de menjar fruita i la segona part va ser un treball més individual de caràcter creatiu i manipulatiu. 


Enguany, la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer se celebra del 5 al 14 d´octubre amb el lema “Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te!” amb diferents actes programats a tot el territori català per difondre el Codi Europeu contra el càncer, que conté la recomanació de menjar com a mínim 5 peces de fruita i/o verdura i realitzar 30 minuts d´activitat física diàriament. Fins a un 25% dels casos de càncer es podrien evitar seguint aquestes recomanacions i evitant l´obesitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.