27 de maig del 2014

SETELSIS DÓNA LA NOTA

L'Escola Setelsis s'adhereix a la proposta Dóna la nota feta des del CdA Pau Casals, que reivindica la necessitat de fer música a les nostres escoles i instituts. 

Des del CdA Pau Casals estem duent a terme un projecte on ens agradaria que participéssiu tots els centres educatius de Catalunya que creieu que la música és un element importantíssim i bàsic per l'educació dels nostres alumnes.

 La nostra intenció és explicar al món que estimem la música, que és indispensable pel nostre dia a dia, que ens acompanya en molts moments importants de la vida i volem que continuï sent indispensable en l'educació dels nostres infants.

El dia 6 de juny, a les 11h del matí a la Pista Llevant, tots cantarem Mirall de pau,la cançó de Dóna la Nota. Us convidem a cantar amb nosaltres. 

Podeu assajar aquesta cançó tan bonica juntament amb els vostres fills i filles seguint aquest enllaç.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.