18 de març del 2013

ACTIVITAT D'ESCOLA VERDA

ACTIVITAT CONJUNTA DEL SOLSONÈS SOBRE MEDI AMBIENT


Benvolgudes famílies.

Durant el 3r trimestre, l’escola Setelsis, com a Escola Verda realitzarem una activitat conjunta amb totes les escoles del Solsonès. Aquesta activitat s’anomena “La comarca que tenim, és la comarca que volem?” i consisteix en què tots els alumnes de Primària, durant les vacances de Setmana Santa, facin fotos sobre hàbits inapropiats o incorrectes de diferents temes del Medi Ambient, sempre dins de la comarca del Solsonès:

     Residus (1r i 2n)
Mobilitat (3r)
Civisme (4t)
Aigua (5è)
  Energies (6è)

Cada família hauria d’enviar les fotografies per correu electrònic a l’escola, indicant el nom de l’alumne, el nivell i cicle. La data límit d’enviament de fotos és el divendres 5 d’abril.

La Comissió d’Escola Verda farà una preselecció de les fotografies de cada tema i les exposarà al vestíbul, on l’alumnat votarà i farà l’última selecció per tal de presentar-ne una de cada tema les quals s’exposaran per la fira de Sant Isidre als baixos de l’Ajuntament.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Comissió d’Escola Verda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.